Annons:

GTA: De här kan vinna Ekoturismpriset

Nu är det klart vilka som kan vinna Ekoturismpriset vid Grand Travel Award den 16 februari.

Det är Ekoturismföreningen som varje år utser de nominerade och senare också vinnaren av Grand Travel Awards Ekoturismpris. De nominerade i år är:

FishYourDream Ammarnäs, tidigare Ammarnäs Fiskecentrum
Harr och öring är en resurs för nya jobb i Norrlands inland och exportintäkter till Sverige. FishYourDream Ammarnäs, tidigare Ammarnäs Fiskecentrum, har i snart 20 års tid arbetat med hållbar förvaltning av en ändlig resurs i nära samverkan med samebyar och bygdens bästa för ögonen. Nu fortsätter resan mot än högre kvalitet, bredare utbud och fler gäster.

Skonarna Vega och Linnea
Med ren vindkraft och tusentals arbetstimmar levandegör familjen Bergström från Västervik mäktiga gamla träfartyg och tidigare generationers sjömansliv. Skonarna Vega och Linnea erbjuder unga som gamla nya upplevelser i ett annorlunda format. Segla genom Östersjöns skärgårdar, möta tumlare på Nordsjön eller vara med och vinna första pris i Tall Ship Race.

Everts Sjöbod i Grebbesta
Har tålmodigt utvecklat sin verksamhet kring hummersafari, ostronprovning och krabbfiske till en av de främsta i Bohuslän. Otaliga journalistbesök har resulterat i kittlande reportage i en lång rad internationella tidningar. För ett par år sedan kunde också bröderna Karlsson äntligen inviga sitt eget boende i sjöboden vid båtbryggan.

Se de nominerade i alla klasser här.

Se vilka som kan bli årets ledare här.

En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 495 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu – köp din biljett här.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024