Annons:

Petter Stordalen kommer till Grand Travel Award

Nu kan Travel News avslöja ytterligare en huvudtalare på galan Grand Travel Award i Stockholm den 16 februari: Nordic Choice Hotels Petter Stordalen, som också är nominerad till priset årets ledare i resebranschen.

Vad ska du prata om på GTA?
– Hur vi bygger framgång och utvecklar oss genom att lyssna på våra fantastiska medarbetare och gäster.

Varför är detta ämnet så angeläget?
– Vi är verksamma i en bransch där konkurrens om upplevelser och arbetskraft är stenhård. Utvecklar vi oss inte så förtvinar vi. De bästa ideerna jag får kommer inte från Boston Consulting group utan från receptionisten, städerskan eller kocken.

Ser du fram emot Grand Travel Award?
– Skämtar du!? Ett rum fyllt av människor som dagligen jobbar med service och att skapa oförglömliga gästupplevelser. Det kommer bli rått!!

Nordic Choice är nominerade i klassen Bästa hotellkedja i Sverige, varför skall resebyråerna rösta på er?
– De ska rösta på oss ifall de delar vår syn att det inte finns en ”standardgäst” och därför inga ”standardgästupplevelser”. Att man måste se och lyssna på gästen för att kunna erbjuda dem upplevelser som överträffar deras förväntningar.

Du är också personligen nominerad till Årets ledare i resebranschen, ett pris som utses av 50 chefer i resebranschen. Vad skulle det betyda att vinna det priset?
– Otroligt mycket!! Det skulle vara ett kvitto på att vi tänker rätt inom Nordic Choice Hotels. Att vi lyckats med att bygga en kultur där våra medarbetare mår bra och därmed levererar den bästa service till gästerna.

De övriga huvudtalarna är Rickard Gustafson, koncernchef SAS, Anna Laestadius, marknadsdirektör TUI Nordic och Crister Fritzson, vd SJ.

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 495 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu – köp din biljett här.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024