Annons:

Annons:

”Vi ser Sverige som en fokusmarknad”

Finnair är en av sponsorerna på Grand Travel Award. "Vi ser Sverige som en fokusmarknad med mycket potential. Varför vi sponsrar Grand Travel Award är för att höja vår närvaro och vår profil även hos branschfolket" säger Robert Lönnblad, chef för Finnair i Skandinavien.

Varför väljer Finnair att sponsra Grand Travel Award?
– Vi ser svenska marknaden som intressant för oss eftersom vi expanderar i Sverige. Vi ser Sverige som en fokusmarknad med mycket potential. Varför vi sponsrar Grand Travel Award är för att höja vår närvaro och vår profil även hos branschfolket.

På vilket sätt satsar ni på den svenska marknaden?
– Vi satsar på långdistansflygen till Asien och att koppla samman den svenska marknaden med vårt globala nätverk.

Förra året öppnade vi nya rutter till Helsingfors från Sverige. Bland annat från Umeå och Västerås (i samarbete med Nextjet). Snabbaste vägen till Asien går via oss även om det innebär en mellanlandning i Helsingfors.

Sen satsar vi på att erbjuda en supermodern flotta: vi har i dagsläget sju stycken Airbus 350 XWB och i år ska fyra stycken till levereras. Vi har en totalbeställning på 19 stycken.

Vad ser du mest fram emot på Grand Travel Award?
– Det ska bli kul att höra intressanta talare prata om aktuella ämnen, hålla sig á jour med vad som är på gång och vilka som är trenderna. Grand Travel Award är en ny upplevelse för mig så det ska bli kul att få uppleva stämningen. Och sen såklart: eftersom vi är nominerade till bästa flygbolag interkontinentalt är det extra spännande! Vi ser nomineringen som ett kvitto på vår satsning på en modern flotta.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018