Annons:

Accor Hotels förvärvar Travel Keys

Accor Hotels förvärvar 100 procent av Travel Keys, en av de ledande aktörerna inom uthyrning av privata semesterbostäder.

Resemäklaren Travel Keys representerar en samling med över 5 000 lyxvillor på mer än 100 destinationer i Karibien, Mexiko, Hawaii och USA, Europa, Asien och Afrika. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Travel Keys har byggt upp en mycket stark verksamhet som kommer att ha en betydande roll i vårt arbete att vara ledande inom uthyrning av privata lyxbostäder. De tar med sig en imponerande portfölj av premiumfastigheter till våra befintliga verksamheter, säger Sebastien Bazin, ordförande och CEO för Accor Hotel i en kommentar.

Accor Hotels äger sedan tidigare Onefinestay, Squarebreak och Oasis Collections. Med Travel Keys utökas hotelloperatörens utbud till att omfatta cirka 8 500 privata lyxbostäder.

– Vi har under de senaste åren sett en ökande efterfrågan av att hyra privata bostäder, inte minst bland våra skandinaviska resenärer. Genom förvärvet av Travel Keys breddar vi vårt erbjudande av privata premiumfastigheter, säger Jan Birkelund, VP Sales & Distribution för AccorHotels i Skandinavien och Finland.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024