Annons:

Accor i strategiskt samarbete med 25hours Hotels

Accor Hotels förvärvar 30 procent av aktierna i hotellkedjan 25hours Hotels.

Förvärvet innebär att Accor Hotels blir en strategisk partner för långsiktig tillväxt, samt ett stöd för att påskynda 25hours Hotels globala expansion. Det skriver Accor Hotels i ett pressmeddelande.

– På Accor Hotels lockas vi av dessa individuella, designorienterade boutiquehotell som fungerar som arbetsplatser för urbana nomader och är idealiska utgångspunkter för besök i viktiga städer. Detta partnerskap visar tydligt vår satsning på en av de snabbast växande segmenten inom branschen. Nu tar vi ytterligare ett steg i vår strategi att vara en global ledare inom livsstilshotell, säger Sébastien Bazin, koncernchef och styrelseordförande för Accor Hotelsi ett pressmeddelande.

25hours Hotels driver för närvarande sju hotell i Hamburg, Frankfurt, Berlin, Wien och Zürich. Ytterligare fem hotell ska öppnas i Zürich, München, Köln, Düsseldorf och Paris under de närmaste två åren. Företaget planerar också att expandera till andra europeiska länder, samt även till destinationer utanför Europa.

25hours hotell kommer även i fortsättningen att drivas av samma ledningsgrupp. Transaktionen ska godkännas av de tyska och österrikiska konkurrensmyndigheterna.

Kommentarer är stängda.