Annons:

Annons:

Accor Hotels satsar på paketresor med flyg

Accor Hotels lanserar produkten ”Flight + Hotel”, där hotellgruppen säljer paketresor som också innehåller flygbiljetter.

För två år sedan införde Accor Hotels möjligheten för resenärer att, utöver gruppens egna hotell, också boka oberoende hotell på sin webbplattform. Nu tar man ytterligare ett steg närmare OTA:erna och lanserar produkten ”Flight + Hotel”, som innebär att det även går att boka paketresor som också innehåller flygbiljetter på hotellgruppens sajt.

”Flight + Hotel” omfattar 180 hotell på 30 destinationer runt om i världen, till exempel Paris, Buenos Aires, Dubai, Rio de Janeiro, Bangkok och New York.

Satsningen är ett samarbete mellan Accor Hotels och onlineresebyrån MisterFly som är specialiserad på försäljning av rabatterade flygbiljetter.

– Det nya Flight + Hotel-paketet förstärker ytterligare vår portfölj av tjänster som redan erbjuds våra kunder. Det är en del av vår pågående digitala transformationsstrategi, som går ut på att göra AccorHotels.com till den främsta kontaktpunkten mellan resenärerna och AccorHotels-nätverket, säger Romain Roulleau, AccorHotels senior vice president, e-handel och digital services, i ett pressmeddelande.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018