Annons:

Annons:

Best Western köper Sweden Hotels

Best Western Hotels & Resorts har förvärvat Sweden Hotels. Därmed bildas Sveriges största hotellkedja

Motivet bakom affären är enligt ett pressmeddelande ”att stärka kedjornas konkurrenskraft och skapa förutsättningar för att ligga i framkant av utvecklingen inom distribution, digitalisering, kundrelationer och inköp”.

Tillsammans kommer kedjorna ha 135 hotell i Sverige och totalt 180 hotell i Skandinavien.
Genom samgåendet får Sweden Hotels tillgång till Best Western Hotels & Resorts digitala plattform, distributionssystem och lojalitetsprogram.

– Att förvärva Sweden Hotels är en strategiskt viktig affär och en naturlig utveckling för oss. Som Sveriges största hotellkedja skapar vi ännu bättre förutsättningar för att framgångsrikt utveckla kedjan i framtiden och leverera ännu starkare resultat för våra hotell, säger Johan Kukacka, vd för Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien i ett pressmeddelande.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018