Annons:

Annons:

Best Western storsatsar digitalt

Gästernas behov ska stå i centrum för Best Westerns nya globala sajt, som är hotellkedjans största digitala satsning någonsin.

Best Western Hotels & Resorts lanserar en ny global webbplats och hotellgäster i Skandinavien blir bland de första som får se det nya funktionerna och nya innehållet som blir olika i olika länder.

Webbplatsen som enligt Best Western Hotels & Resorts fokuserar på dagens köpegenskaper, har utvecklats efter ett ett genomgripande analysarbete av lokala marknader, globala trender och digital utveckling i den internationella besöksnäringen.

 

– Det är viktig att vi kan nå ut med erbjudande och information som är specifik för våra lokala marknader, säger Per Telander, webbstrateg manager hos Best Western Hotels & Resorts ochskandinavisk projektledare fär den nya plattformen.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
På nytt jobb