Annons:

Annons:

Best Western växer

Best Western expanderar i januari med två nya hotell i Örebro.

De båda Örebrohotellen Livin City och Livin Station har i januari anslutit sig till Best Western Hotels & Resorts senaste varumärken Sure Hotel by Best Western (Livin City) och Sure Hotel Collection by Best Western (Livin Station).

– Att bli en del av Best Western-familjen ser vi som en stor möjlighet för oss och utvecklingen av våra båda hotell i Örebro. En kvalitetssäkring av vår produkt, en möjlighet att nå nya gäster och nya affärsområden, och en möjlighet att få vara en del av en hotellkedja med lång och gedigen erfarenhet från hotellmarknaden. Vi ser fram emot denna resa med stor nyfikenhet och glädje, säger hotellens ägare Anders Hagström.

4 kommentarer

 1. hans: Vissa problem med geografin här. Var ligger Skåne? Var ligger Lund? Var ligger Örebro? Till sist var ligger hotellen?
  Svara
  • Redaktionen: Hej! Mycket bra frågor! Vi har nu studerat vår Sverigekarta och lyckats lokalisera både Lund, Skåne, Örebro och hotellen. Artikeln är därmed uppdaterad. /Redaktionen
   Svara
 2. Anonym: Ligger Örebro numera i Skåne??
  Svara
  • Redaktionen: Örebro låg i Skåne ett tag under förmiddagen, men vi har nu flyttat tillbaka staden till där den här hemma – i Närke. Best Westerns hotell följde med. /Redaktionen
   Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018