Annons:

Annons:

Dansk hotellkedja kliver in i Sverige

Den danska hotelkedjan Zleep Hotels gör entré i Sverige och öppnar hotell i Upplands Väsby utanför Stockholm.

En tredjedel av FastPartner kontor i Upplands Väsby, där Siemens tidigare hållit till, omvandlas nu till 152 hotellrum. Den danska hotellkedjan Zleep Hotels ska stå för driften när verksamheten drar igång i januari 2019. Projektet är Zleep Hotels första utanför Danmarks gränser, men det finns stora tillväxtplaner för företaget.

– Det är ett stort steg för Zleep Hotels att komma in på den svenska marknaden som är mycket mogen för vårt koncept. Det finns många platser där vi kommer att passa in. Så för Zleep finns det en stor tillväxtmöjlighet för vår stora granne i norr, och Upplands Väsby och Stockholm är klart ett utmärkt tillfälle för oss att starta utvecklingen, säger Peter Haaber, vd för Zleep hotell.

Zleep Hotels grundades 2003 och driver idag nio hotell med sammanlagt 870 rum.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
På nytt jobb