Annons:

Annons:

Detta är norra Europas bästa spa- och affärshotell

Hotel Tylösand utsågs nyligen till norra Europas bästa spa- och affärshotell vid prisutdelningen för World Luxury Spa Awards.

Det halländska kusthotellet tog hem segern i två kategorier – ”Best Luxury Resort Spa” och ”Best Luxury Business Hotel Spa”.

– Att vinna två kategorier i World Luxury Spa Awards som bästa spa- och affärshotell är enormt glädjande, framförallt eftersom det inte bara handlar om Sverige eller Skandinavien utan om hela norra Europa, säger Hotel Tylösands vd Elisabeth Haglund i ett pressmeddelande.

Hotel Tylösand byggde i fjol sitt The Spa som nu erbjuder en större avslappningsdel. Ombyggnaden är enligt hotellet en starkt bidragande orsak till att man fick utmärkelserna.

– Vi ville ta The Spa vidare in i framtiden med en uppdaterad syn på ett modernt spa. Nya The Spa präglas av musik, nöjen och energi. Vi kallar det ett ”socialt spa” med skräddarsydd musik, biovisning i poolen och mycket mer, säger , säger Elisabeth Haglund.

World Luxury Spa Awards är en internationell branschorganisation som varje år utser den globala spabranschens bästa aktörer inom 32 olika kategorier. Vinnarna utses av gästerna och räknas som en av de mest prestigefyllda utmärkelserna ett spahotell kan få. I år hölls prisutdelningen på Marriott Hotel i Hanoi.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
På nytt jobb