Annons:

Detta är svenska resebranschens bästa arbetsplats

Nu har Sveriges bästa arbetsplats utsetts i en stor undersökning. Bäst i resebranschen är …

… Nordic Choice Hotels.

Det är Great Place to Work som delar ut priset Sveriges bästa arbetsplats. Företaget genomför årligen världens största arbetsplatsstudie i 45 länder över hela världen. Priset delas ut i tre kategorier: små, mellanstora och stora organisationer. Det var i kategorin stora organisationer som Nordic Choice Hotels placerade sig på 13:e plats,vilket inbar att hotellkedjan blev bäst i resebranschen.

– Det är fantastiskt att det hårda arbete som vi gör för att få våra anställda att växa och må bra uppmärksammas. Vi är oerhört stolta över vårt kulturarbete och den här segern kommer vi fira med våra anställda, säger Nordic Choice Hotels HR-direktör Tone Odvold Ålhus.

Samtidigt utsågs Årets Kulturbärare, ett pris som ges till en person som i sitt ”agerande och arbete lever efter sina värderingar och bidrar till att inspirera sina kollegor och bygger starka arbetsplatskulturer”.

Vinnare blev Susanna Ståhl till vinnare som arbetar inom Nordic Choice Hotels som driftsansvarig för hotellverksamheten inom hotellkedjan Quality Hotel.

En kommentar

  1. Caduta Massi: Mer festande verkar ge bra ranking
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024