Annons:

Annons:

Elite Hotels får Malmöchef

Elite Hotels har rekryterat Jukka Turku som ansvarig för hotellkedjans verksamheter i Malmö.

Jukka Turku är för många ett välkänt namn i hotellbranschen. Han har tidigare jobbat som hotelldirektör inom internationella kedjor som exempelvis Radisson och Hilton, både i Sverige och utomlands.

– Jag ser nu fram emot att få träffa mina nya medarbetare, lära känna verksamheterna och få sätta igång med det roliga arbetet med att utveckla och förädla Elite Hotels redan starka Malmö-portfölj, säger Jukka Turku.

Rekryteringen av Jukka Turku ska enligt Elite Hotels vd Bicky Chakraborty ses so mätt tecken på att htellkedjan satsar stort på staden.

– Malmö är en dynamisk hotelldestination där det finns mycket spännande möjligheter för oss. Våra verksamheter i Malmö ska fortsätta utvecklas och vi vill satsa ytterligare här vilket gör att vi behöver vi en stark ledare vid rodret, säger Elite Hotels vd Bicky Chakraborty.

 

Foto: Anna Hirvonen Nyström/Sveriges Radio

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018