Annons:

Annons:

First Hotels och Travelcklick inleder samarbete

Travelclick och First Hotels har tecknat ett samarbetsavtal. Det framgår ev ett pressmeddelande.

 

Hotellkedjan First Hotels har inlett et samarbete med Travelclick, en av de marknadsledande aktörerna när det gäller centrala bokningssystem (CRS).

– Med detta avtal tar First Hotels ett rejält kliv in i morgondagens hotellteknik. Travelclick har en unik plattform och vi kan nu erbjuda hela vår hotellportfölj ledande lösningar inom intäktsmaximering, distribution och gästadministration, säger First Hotels vd Vibeke Raddum i en kommentar.

Travelclick har i år vidareutvecklat ett antal prissättningsverktyg, datorstyrda integrationslösningar och funktionalitetsförbättringar. Fler innovationer kommer fortlöpande, enligt företaget.

– Vi kommer att initiera flera utvecklingsprojekt med First Hotels, bland annat en helt integrerad lösning för inlösen av lojalitetspoäng med vårt egentutvecklade program iHotelier Booking Engine 4.0, säger Jan Tissera, vd för internationell försäljning på Travelclick.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
På nytt jobb