Annons:

Han är företagsvärldens största tänkare

Petter Stordalen har utsetts till "The Brightest Business Mind" i norra Europa av Nordic Business Forum.

Det finska bolaget Nordic Business Forum, som anordnar ett välbesökt affärsseminarium i Helsingfors varje år, samt ger ut affärstidningen Nordic Business Report, har publicerat sin årliga lista över den 20 största tänkarna inom företagsvärlden i Norra Europa.

Överst på listan tronar hotell- och fastighetsmagnaten Petter Stordalen. Juryn konstaterar bland annat att Stordalen representerar en generation av entreprenörer som både tänker stort och som vet att socialt ansvar och framgång alltid hänger ihop, skriver Travel News i Norge.

På andra plats placerar sig svensken Sebastian Siemiatkowski, en av medgrundarna till Klarna. Ytterligare två svenskar finns med på listan: Spotify-grundaren Daniel Ek på femte plats och Investors vd Johan Forsell på plats elva.

– Det är otroligt trevligt att hamna i ett sådant celebert sällskap. Framtidens affärer är gröna och det inspirerar mig att fortsätta arbeta för en mer hållbar kapitalism. Vi har uppnått en hel del, men har fortfarande en lång väg att gå, säger Petter Stordalen.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024