Annons:

Annons:

Han blir ny trevenue manager på Yasuragi

Det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi anställer Markus Hellgren som ny trevenue manager.

 

– Allt fler inom hotellindustrin anställer en trevenue, total trevenue manager. Vi ser en oerhörd fördel med att få in Markus i vårt team, särskilt som han kommer från en helt annan bransch och därmed kommer ge oss nya perspektiv på intäktsstyrning, säger Sunniva Fallan Röd, vd på Yasuragi i ett pressmeddelande.

Markus Hellgren kommer främst ansvara för Yasuragis mötes- och eventdel. Markus Markus Hellgren har en gedigen utbildningsbakgrund, med bland annat en Master of Business Administration & Organizational Leadership från Åbo Akademi, School of Business. Han kommer närmast från en liknande position på Goodyear & Dunlop Tyres.

MarkusHellgren kommer att ingå i ledningsgruppen och ansvara för företagets försäljning inom alla avdelningar med särskilt fokus på möten, event och konferenser.

– Jag ser verkligen fram emot att ta över denna roll, särskilt nu när Yasuragi har investerat i en omfattande ombyggnation och renovering av anläggningen, säger Markus Hellgren.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
På nytt jobb