Annons:

Annons:

HKC Hotels väljer Best Western för satsning i Göteborg

HKC Hotels nya flaggskeppshotell vid nya i Åbymässan i Mölndal utanför Göteborg har ansluts till Best Western Hotels & Resorts. Det framgår av ett pressmeddelande.

HKC Hotels nya flaggskeppshotell i Åby Arena, där även Åbytravet och den nya Åbymässan kommer att ingå, öppnar 2019. De nya hotellet kommer att ha 223 rum

– Vi ser fram emot att samarbeta med Best Western för att göra hotellet till ett av Göteborgs ledande evenemangshotell säger Marcus Östlundh, VD för HKC Hotels. Kombinationen av ett individuellt hotell med egen identitet och Best Westerns styrka som hotellkedja känns som ett vinnande koncept.

Den nya mässanläggningen ska enligt planerna öppna i januari 2019 och kommer då att ha 15 000 kvadratmeter inomhusyta och tillgång till 20 000 kvadratmeter utomhusyta.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
På nytt jobb