Annons:

Hotell ger relationsgaranti

Par som skiljer sig inom ett år efter hotellvistelsen får pengarna tillbaka. Så ser den relationsgaranti ut som en svensk kedja nyligen har infört.

Det är hotellkedjan Countryside Hotels som lanserar Sveriges första relationsgaranti. Idén föddes ur en ny undersökning från Sifo som visar att nära var femte svensk anser att ens partner inte investerar tillräckligt med engagemang i relationen. Och vilken investering kan vara bättre än en hotellvistelse på tu man hand, tänkte man på hotellkedjan och lanserade sin relationsgaranti som innebär att gäster som skiljer sig inom ett år från vistelsen får pengar tillbaka.

– Alla relationer behöver vårdas och par behöver komma bort från vardagsstressen och fylla på med energi. Vi har i många år erbjudit en välbehövlig oas i vardagen och vi tror så mycket på detta att vi nu vågar erbjuda en unik relationsgaranti, säger Anna Madsen, marknadschef på Countryside Hotels.

Garantin gäller när gäster bokar via countrysidehotels.se och anger bokningskod ”relationsgaranti”. Om paret skulle skiljas inom ett år betalar Countryside Hotels tillbaka pengarna för upp till två övernattningar. Det enda som krävs är att paret skickar papperen från Tingsrätten.

Kommentarer är stängda.