Annons:

Annons:

Nytt Comfort Hotel i Umeå

Umeå får ett nytt Comfort Hotel i sommar.

Sommaren 2018 öppnar ytterligare ett Comfort Hotel i Umeå. Hotellet är resultatet av ett franchiseavtal mellan Nordic Choice Hotels, som driver kedjan Comfort Hotel, och Hilding Hotel Group.

Nordic Choice Hotels driver sedan tidigare Comfort Hotel Winn och Clarion Collection Hotel Uman i Umeå.

– Det är varje hotellägares dröm att träffa mitt i prick vad det gäller behovet på marknaden och gästernas önskningar. Umeå har varit en solskenshistoria från dag ett och därför är jag otroligt glad över att vi nu tillsammans med Hilding Holmqvist och hans Hilding Hotel Group kan dubbla kapaciteten i stan, säger Nordic Choice Hotels grundare Petter Stordalen, i ett pressmeddelande.

Det nya hotellet har 150 rum, sociala ytor, frukostrestaurang, bar, bastu och gym. Det och ligger vid Renmarkstorget i centrala Umeå.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018