Annons:

Annons:

Visita hyllar landets bästa arbetsgivare, missar Max och McD

Scandic är etta. Men varken McDonalds eller Max är på topp femtiolistan.

Rankingen av 2018 års hetaste arbetsgivare är resultatet av 2 503 yrkesverksamma och studenters svar på frågan vilken som är deras ideala arbetsgivare inom besöksnäringen. Universum gör undersökningen på uppdrag av Visita.

Rankingen baseras på svar från personer som idag studerar och/eller jobbar inom besöksnäringen.

  1. Scandic
  2. Choice
  3. Grand Hôtel

Hela listan hittar du här.

Travel News bad McDonalds om en kommentar:

”Det som är viktigast för oss är att våra medarbetare trivs med sitt arbete hos oss och det vet vi att de gör. Sedan starten på 70-talet har över 150 000 personer gjort Donken. För många har det varit vägen in på arbetsmarknaden och det första steget ut i vuxenlivet. För andra har vi varit den första viktiga raden i CV:t och även vägen in i det svenska samhället. Hos oss får medarbetare möjlighet att växa och utvecklas oavsett bakgrund eller tidigare erfarenhet. Det är vi på McDonald’s stolta över. Vi känner inte till detaljerna kring den här rankingen men vill passa på att säga ett stort grattis till Scandic och förstaplatsen!”, skriver presschefen Henrik Nerell till Travel News.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018