Annons:

Annons:

Hon är ny marknadschef på Svenska Möten

Bibi Rydbacken har utsetts till marknadschef på Svenska Möten.

Svenska Möten delar nu upp tjänsten som marknads- och försäljningschef på två personer. Pontus Esbo, som tidigare varit just marknads- och försäljningschef, fokuserar nu på försäljningen. Ny marknadschef är Bibi Rydbacken.

Bibi Rydbacken har en lång bakgrund av marknadsföring inom besöksnäringen på företag som Countryside Hotels, The Collector’s Hotels, HRG och Rezidor Hotel Group. Närmast har hon arbetat som frilansande konsult inom digital kommunikation och marknadsföring.

– Mitt viktigaste uppdrag blir att öka medvetenheten om möten som ett av de viktigaste managementverktygen och arbeta för att det ska vara lika självklart att boka möten online som det är att boka hotellrum idag, säger Bibi Rydbacken i ett pressmeddelande.

Bibi Rydbacken tillträdde sin nya tjänst den 1 april.

En kommentar

  1. Jeannette Jannerman Perkins: Grattis Bibi!
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018