Annons:

Annons:

Missa inte Travel News Market – Flight Club gör comeback

Intresset är stort för Travel News Market som äger rum den 9 november på Stockholm Waterfront Congress Centre. Bland utställarna märks bland andra Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå, som tillsammans arrangerar populära Flight Club på kvällen.

Den 9 november är det dags för årets stora branschmässa Travel News Market på Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala huvudstaden. Bland utställarna märks bland annat Air France-KLM.

– Vi letar hela tiden nya möjligheter att träffa agenter och destinationer. Travel News Market är en perfekt mötesplats för oss. Vi är mycket nöjda med mässan i fjol och tvekade därför inte att komma tillbaka i år, säger Gérald Amoudruz, sales manager för Air France-KLM i Sverige.

Efter Travel News Market fortsätter dagen och kvällen på Café Opera där Air France-KLM väcker liv i sitt populära after work-koncept ”Flight Club”, nu tillsammans med Dominikanska republiken.

– Vi hade Flight Club på TUR-mässan och tyckte att det var perfekt att dra igång konceptet igen i samband med Travel News Market, säger Gérald Amoudruz som startade Flight Club för tio år sedan.

Inbjudan till Flight Club skickas i dagarna ut till alla registrerade utställare och besökare. Först till kvarn gäller.

SNABBFAKTA TRAVEL NEWS MARKET

– Tid: 9 november, klockan 10–17.
– Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre i centrala Stockholm.
– Utställare kan precis som i fjol hyra ståbord. Nytt för i år är att det även går att hyra golvyta och bygga egen monter eller beställa Travel News standardmonter.
– Det kommer att finnas en Speakers corner
– På kvällen blir det branschfest på Café Opera tillsammans med Flight Club och Air France-KLM och Dominikanska republikens turistbyrå. Festen pågår mellan 19 och 01.

Besökare anmäler sig gratis här.
Utställare anmäler sig här.

Här är alla utställare i dagsläget.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
På nytt jobb