Annons:

Annons:

Res gratis till Travel News Market

MTR Express erbjuder gratis tågbiljetter från Göteborg, och Norwegian ger gratis flyg från Oslo, Köpenhamn och Helsingfors till branscheventet Travel News Market som äger rum den 10 november i Solna.

Travel News branschevent Travel News Market äger rum den 10 november i lokaler på Friends Arena i Solna. För att underlätta för långväga branschbesökare att närvara ger MTR Express branschen gratis tågbiljetter från Göteborg. Dessutom erbjuder Norwegian kostnadsfria flygbiljetter för branschfolk i Norge, Danmark och Finland.

– Vi är givetvis glada att kunna få vara med och bidra till att få tillbaka en saknat mötesdag för alla i branschen, säger Petteri Olsén, Norwegians försäljningschef för Nordamerika, Asien, Sverige & Finland.

– Det här samarbetena ger eventet extra tyngd och en extra möjlighet för våra utställare att träffa resebyråer och researrangörer från våra grannländer och från Göteborg. Det ger oss en skandinavisk prägel, säger Travel News vd Nils Norberg.

Klicka här för hela utställarlistan.
Besökare anmäler sig gratis här.
Utställare anmäler sig här.

3 kommentarer

 1. Petur J Petursson: Och hur bokar man Nils?
  Svara
 2. Petur J Petursson: Hur bokar man?
  Svara
  • Per Johnsson: Klicka på länkarna sist i artikeln för att boka.
   Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
På nytt jobb