Annons:

Annons:

Slutsålt! 116 utställare klara till Travel News Market

Siffran talar för sig själv: 116 utställare från hela världen är anmälda till Travel News Market. Därmed är det fullt – fler utställare får inte plats. Men det går fortfarande att anmäla sig som besökare.

– Vi hade på känn att det skulle finnas ett stort intresse för att mötas i svenska resebranschen och nu kan vi glatt konstatera att så var fallet. Intresset har varit över våra förväntningar”, säger Nils Norberg, vd för Travel News.

Det går dock fortfarande att anmäla sig som besökare. Över 600 personer är redan anmälda som besökare. Inträdet är gratis för de som deltar på dagen och besöker workshopen som pågår mellan klockan 13-17. Då antalet platser är begränsat uppmanar vi på Travel News våra läsare att skynda sig med sin anmälan.
På vår eventsajt hittar du all info om vilka som ställer ut, hur du anmäler dig som besökare och hur du tar dig till eventet.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
På nytt jobb