Annons:

Stort intresse för Travel News Market

I november är det dags för Travel News Market, ett nytt branschevent för rese- och turistindustrin. Det vänder sig till hela näringen, med en heldag följt av fest på kvällen. "Vi har utställare från hela världen", säger projektledaren Andréas Näsman.

Travel News Market, det är namnet på Travel News nya branschevent som äger rum den 10 november i moderna lokaler inne i Friends Arena i Solna. Initiativtagare är Travel News vd Nils Norberg och projektledare är Andréas Näsman.

– Det känns otroligt kul och inspirerande att se hur Travel News Market tar form. Vår ambition med 100 utställare och runt 1000 besökare ser ut att gå i lås, säger projektledaren Andréas Näsman.

Bland utställarna märks i dagsläget bland annat Singapore Airlines, Emirates, Aeroflot, Norwegian, Atlantic Joint Venture (Air Canada, Lufthansa Group och United), Dubai Tourism, Kanarieöarna, Mabi Biluthyrning samt ett 30-tal länder.

– Vi har utställare från hela världen. Vi har ett stort ansvar att få till en bra match mellan utställare och besökare, och det ansvaret tar vi på fullaste allvar, säger Andréas Näsman.

Besökare från reseindustrin anmäler här.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024