Annons:

Annons:

Svenska möten lanserar ny hemsida

Svenska möten har lanserat en ny hemsida – med en bokningsfunktion som tillåter företagets kunder att boka möten online till avtalspriser. ”Nu är vi rustade att nå ut till helt nya målgrupper”, säger Svenska mötens vd Sylvia Nylin.

Svenska möten lanserar en ny hemsida och uppdaterar dessutom med en ny funktion – som tillåter företagets kunder att boka in sina möten till de rabatterade priser de har avtalat med Svenska möten om.

– Nu är vi rustade att nå ut till helt nya målgrupper, säger Svenska mötens vd Sylvia Nylin i ett pressmeddelande.

Svenska mötens avtalskunder kan nu boka sina priser online genom att uppge en kundkod i onlinebokningsfunktionen.

– Vi har länge sett en ökande trend mot onlinebokning. Allt fler vill ha möjlighet att boka enklare möten själva, medan man anlitar våra mötesplanerare för mer komplexa arrangemang. Det känns förstås bra att vi på Svenska möten leder den utvecklingen som ju gagnar hela branschen, säger Pontus Esbo,  marknads- och försäljningschef på Svenska möten.

 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Key Account Manager – Seniorer
Sista ansökningsdag:
18 March, 2018
På nytt jobb