Annons:

Annons:

gta-anmalan-left

Galan Onsdag 13 februari är det dags för resebranschens stora händelse på anrika Grand Hôtel, Grand Travel Award. Galakvällen inleds i Spegelsalen kl. 18.30 där det serveras buffé och dryck. Efter mingel och mat blir det prisutdelning i Vinterträdgården. Då får du veta vilka som röstats fram till årets bästa företag i resebranschen. Därefter fortsätter partyt […]

Galan

Onsdag 13 februari är det dags för resebranschens stora händelse på anrika Grand Hôtel, Grand Travel Award. Galakvällen inleds i Spegelsalen kl. 18.30 där det serveras buffé och dryck. Efter mingel och mat blir det prisutdelning i Vinterträdgården. Då får du veta vilka som röstats fram till årets bästa företag i resebranschen. Därefter fortsätter partyt i Spegelsalen. 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.