Annons:

Annons:

gta-anmalan-left

Galan Onsdag 13 februari är det dags för resebranschens stora händelse på anrika Grand Hôtel, Grand Travel Award. Galakvällen inleds i Spegelsalen kl. 18.30 där det serveras buffé och dryck. Efter mingel och mat blir det prisutdelning i Vinterträdgården. Då får du veta vilka som röstats fram till årets bästa företag i resebranschen. Därefter fortsätter partyt […]

Galan

Onsdag 13 februari är det dags för resebranschens stora händelse på anrika Grand Hôtel, Grand Travel Award. Galakvällen inleds i Spegelsalen kl. 18.30 där det serveras buffé och dryck. Efter mingel och mat blir det prisutdelning i Vinterträdgården. Då får du veta vilka som röstats fram till årets bästa företag i resebranschen. Därefter fortsätter partyt i Spegelsalen. 

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel News Logotyp
Travel News söker chefredaktör
Sista ansökningsdag:
15 June, 2016
2071050819SvenskamotenUrvalet
Chef ekonomi och affärsstöd till Svenska Möten
Sista ansökningsdag:
14 June, 2016
Copy_aKu74aY5Mw.jpg
Affärsresesäljare Linköping
Sista ansökningsdag:
31 May, 2016
På nytt jobb