Annons:

Annons:

På nya jobb i April

Niklas Andréen blir ny regionaldirektör för Cendants resedivision Travel Distribution Services, som innehåller bland andra Galileo ochTravelwire. Niklas har de senaste åren varit strategikonsult för bland annat flyg, resebyråer och kortföretag.Mats Kalles är ny försäljningschef på Scanworld Travel Partner. Han var tidigare butikschef på Ticket.Resfeber expanderar och nyanställer flera medarbetare.Catharina Wahlberg är nytillträdd site quality […]

Niklas Andréen blir ny regionaldirektör för Cendants resedivision Travel Distribution Services, som innehåller bland andra Galileo ochTravelwire. Niklas har de senaste åren varit strategikonsult för bland annat flyg, resebyråer och kortföretag.
Mats Kalles är ny försäljningschef på Scanworld Travel Partner. Han var tidigare butikschef på Ticket.
Resfeber expanderar och nyanställer flera medarbetare.
Catharina Wahlberg är nytillträdd site quality manager på Resfeber Skandinavien och kommer närmast från en tjänst som projektledare på Galileo International i England.
Magnus Parnebring är ny webbredaktör på Resfeber Sverige och kommer närmast från ”Sverige i Europa” och innan dess Moderaternas informationsavdelning.
Nya resesäljare på företaget är Daranee Laprasit, Cecilia Vaihela, Erick Penailillio och Johan Krantz. Daranee arbetade tidigare på PD Travel, Cecilia kommer närmast från flygbolaget European, Erick har tidigare arbetat på The Qualiflyer Group och Big Travel och Johan kommer närmast från Europcar biluthyrning.
Peter Emretsson är ny vd för Idre Turism. Han har de senaste åren arbetat som projektledare för projektet Drömmen om framtiden i Särna, Idre och Grövelsjön.
Göran Nohlgård är ny marknadschef på Travel News och magasinet RES, som ingår i Emma Publishing. Göran kommer närmast från ICA-förlaget där han ansvarat för marknadsföringen av konsumenttidningarna Ica-Kuriren och Hus & Hem samt Buffé.
Anne-Marie Kivi har anställts som marknadskoordinator på Resia. Hon var tidigare försäljningschef på Radisson SAS Hotels i Göteborg.
Scandic har utsett tre nya hotelldirektörer. Peter Edelbrock är ny hotelldirektör på Scandic Östersund. Han kommer närmast från tjänsten som vd på Volvo Wist Last och Buss, men har tidigare arbetat inom Scandic som hotelldirektör i Bollnäs och Söderhamn.
Kristian Andreasson övertar tjänsten som hotelldirektör på Scandic Rubinen från Eva Moen Adolfsson, som värvats till vd-posten i Resia. Kristian har de senaste fyra åren varit hotelldirektör på Scandic Backadal.
Anna Spjuth har utsetts till hotelldirektör på Scandic Sjöfartshotellet. Hon arbetade tidigare som biträdande hotelldirektör på Scandic Infra City.

Fredrik Nilsson
är ny sales representative för Tallinks linje Kapellskär – Paldiski. Han kommer närmast från STS Solresors utlandsorganisation.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018