Annons:

Annons:

Boda Borg utsett till hetaste investeringsobjekt

Upplevelseföretaget Boda Borg har utsetts till turistnäringens hetaste investeringsobjekt.

Rese- och Turistnäringen i Sverige, RTS, har utsett Boda Borg till turistnäringens hetaste investeringsobjekt. Företaget röstades fram av ett femtiotal investerare som det mest intressanta investeringsobjektet, tätt följt av Traveas och Klövsjö Panorama.
Boda Borg finns på åtta orter i Sverige samt på Irland. Visionen är att expandera till Stockholm och sex till åtta orter till i Sverige och därefter till Europa och USA.
– Här ser vi ett företag som väl representerar innovativa turistentreprenörer med visioner som vida överträffar landets gränser. Boda Borgs engagerade ägare framförde en tydlig och inspirerande presentation som påvisar att konceptet är skalbart, fungerande och upplevelseinriktat för hela familjen, säger Jan Lundin, vd, Rese- och Turistnäringen i Sverige.
Årets investeringsobjekt dominerades av fjälldestinationer och skidanläggningar samt hotelletableringar och internetbolag.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018