Annons:

Annons:

Grönklittsgruppens vd avgår

Mark Baljeu avgår som vd för Grönklittsgruppen.

Mark Baljeu har sagt upp sig från sin befattning som vd för Grönklittsgruppen. Orsaken är enligt ett pressmeddelande de förändringsdiskussioner kring ägarbreddning och kapitalförsörjning som pågår inom bolaget. Enligt samma pressmeddelande är parternas överens om att bolaget nu behöver en vd med en något annorlunda profil.

– Under de fyra år som Mark Baljeu varit vd har han, tillsammans med sina medarbetare, lyckats att mer än fördubbla bolagets omsättning och vända stora förluster till stabila vinstnivåer. För detta är vi skyldiga Mark ett stort tack och vi önskar honom lycka till i hans fortsatta yrkeskarriär, säger styrelsens ordförande Jan Friedman

Styrelsen har samtidigt satt igång ett arbete med att söka efter en ny vd till företaget. Under denna övergångsperiod, som startade den 1 augusti, har styrelsen tillsatt Anders Blomquist som tillförordnad vd.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Aircontact Sweden AB söker Country Manager och flygmäklare
Sista ansökningsdag:
31 October, 2017
Sales Executive | Qatar Airways | Stockholm
Sista ansökningsdag:
16 November, 2017
Affärsresesäljare till Lingmerths Resebyrå i Göteborg
Sista ansökningsdag:
01 November, 2017
Vi söker fler gruppresesäljare och affärsresekonsulter
Sista ansökningsdag:
20 October, 2017
ICEHOTEL söker säljare
Sista ansökningsdag:
09 November, 2017
Snowfall söker Client Satisfaction Manager
Sista ansökningsdag:
03 November, 2017
På nytt jobb