Annons:

Annons:

Lingmerths Resebyrå blir partner till Arrive Agencies

Lingmerths Resebyrå ansluter sig till parternätverket Arrive Agencies.

Arrive Agencies startade sin verksamhet i början av 2017 och har enligt egna uppgifter fått en flygande start på verksamheten.
Affärsidén är att underlätta för partnerbyråerna genom att bland annat erbjuda förhandlade leverantörsavtal, jourtjänster, tekniska lösningar och IT-support.

Nu är det klart att Lingmerths Resebyrå, med en årsomsättning på ca 800 miljoner kronor och 90 anställda, ansluter som partner till Arrive Agencies

– Samarbetet med Arrive Agencies stärker oss tillsammans och ger fördelar i vårt fokus på utmaningarna vi har i Norden. Med en proaktiv partnerorganisation i ryggen har vi möjlighet att säkra leverantörsavtal och även påverka den tekniska utvecklingen som är alltför kostsam för en enskild resebyråkedja, säger Peter Eklund, vd Lingmerths Resebyrå, i en kommentar.

Förutom Lingmerths Resebyrå har Arrive Agencies idag följande partners: Scanworld, Hansen, Excits, Stricct Travel, XLNT Travel och Resekompani.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018