Annons:

Annons:

Rökning kan ge fängelse i Thailand

Den 1 februari införs rökförbud på många av Thailands populäraste stränder. Och rökare gör gott i att inte bryta mot de nya reglerna – om man inte vill skaka galler.

På de stränderna där förbudet mot rökning införts kommer det att finnas uppmärkta områden där man kan röka. Om man överträder rökförbudet, kommer det maximala straffet att vara böter på 100 000 baht, cirka 26 000 kronor, eller ett år i fängelse, enligt SOS International.

Det är heller ingen smart idé att försöka ersätta cigaretten med e-cigaretter, det är nämligen olagligt att använda eller att ta in e-cigaretter i Thailand. Initiativet att förbjuda rökningen på stränderna grundar sig i ett miljöengagemang och att man vill rena och bibehålla stränderna.

Text: RES

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
På nytt jobb