Annons:

Stockholm International Horse Show läggs ned

Stockholm Globe Arenas och Ridsportförbundet kan inte komma överens och det tjugoåriga evenemanget läggs ned.

Stockholm Globe Arenas och Ridsportförbundet avslutar sitt samarbete och Stockholm International Horse Show läggs ned efter 2013.
– Vi hade gärna fortsatt samarbetet, men vi har tyvärr inte samsyn kring evenemangets framtida utveckling och det tycker vi naturligtvis är tråkigt. För oss betyder det att en epok går i graven, men också att vi nu kan öppna Ericsson Globe för andra evenemang under en period som det är stor efterfrågan på från andra arrangörer, säger Ninna Engberg, vd Stockholm Globe Arenas.
Stockholm International Horse Show har varit ett stående inslag på arenan i adventstider i tjugo år och nu återstår alltså bara årets samt nästa års upplaga.
– Nu kommer vi att fokusera på att återstående två evenemang kommer att hålla toppklass. Parallellt med det kommer vi också att fortsätta att diskutera med Ridsportförbundet om de juridiska konsekvenserna av detta beslut. Enligt vår mening har det varit en process och ett agerande som strider mot vårt gemensamma avtal, säger Ninna Engberg.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024