Annons:

Swebus-buss.

Swebus vinner två stora kontrakt

Swebus kommer att köra både alla festivalbesökare på Sweden Rock samt alla åskådare och tävlande i orienteringstävlingen O-ringen i sommar.

Swebus vinner avtalet om att köra alla 35 000 tävlande och åskådare i världens största orienteringstävling, O-ringen, som går av stapeln mellan 23-29 juli i Sälen. Ingen tillåts ta bilen till huvudarenorna vilket är den största satsningen på buss i O-ringens historia.

– Vi har bestämt att ha satellitparkeringar med busstransfer till och från arenorna för att underlätta trafiksituationen. Vi är trygga med att Swebus har både erfarenheten och storleken som krävs för att klara av denna logistikutmaning. Dessutom möter de alla miljökrav vi ställer på leverantörer, vi är ju ett miljömärkt event sedan 1999, säger Henrik Boström, vd på O-Ringen i ett pressmeddelande.

Swebus har även valt som busspartner till Sweden Rock i Sölvesborg den 8-11 juni. Företaget ska köra all pendlartrafik till och från festivalområdet från orter som Kristianstad, Ronneby och Karlshamn. Besökarna kommer att kunna köpa sina bussbiljetter på förhand på nätet.

– Att man kan köpa sina pendlarbussbiljetter via nätet är helt i linje med vårt mål att erbjuda en så bekymmersfri festivalupplevelse som möjligt. Pendlarbussar är för övrigt ett viktigt inslag på festivalen, och vi är väldigt glada över att samarbeta med Swebus som är experter på att både planera och köra busstrafiken, säger Sofia Lindqvist Lacinai, marknads- och kommunikationschef på Sweden Rock Festival i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024