Annons:

Annons:

Tre nominerade till Grand Travel Awards Ekoturismpris

FishYourDream, Landskapet JO och Urnatur är de tre företag som nominerats till Grand Travel Awards Ekoturismpris för 2012. Priset delas ut onsdagen den 22 februari till den arrangör som bäst levandegjort svensk ekoturism under det gångna året.

Varje år utser Svenska Ekoturismföreningen tillsammans med branschtidningen Travel News vinnaren av Grand Travel Awards Ekoturismpris. I år nomineras följande tre arrangörer till den prestigefyllda utmärkelsen:

FishYourDream är sportfiskearrangören som lockar både svenskar och internationella gäster till Gotland under lågsäsong. Ett piggt och framgångsrikt företag som inte bara värnar om sina gästers välbefinnande, utan också slår vakt om Östersjöns havsöringar.

Landskapet JO som lockar allt fler besökare till Kristianstads Vattenrike med skånska örnar, tranor och gäss. Uppskattade guidningar till bevingade upplevelser i samverkan med traktens hotell och med djärva nysatsningar som flytande gåsmiddagar i novembermörkret.

Urnatur med sitt skogseremitage som lovordas av en växande skara gäster. Här serveras en unik helhetsupplevelse byggd på professionellt värdskap, elegant design, och inte minst en okuvlig ambition att förmedla kunskaper om skog, landsbygd och biologisk mångfald.

Liksom tidigare år har alla nominerade kandidater till priset hämtats från Naturens Bästa – kvalitetsmärkningen som samlar allt fler av Sveriges främsta naturresearrangörer och deras finaste arrangemang.

Läs listan över alla nominerade här.

Biljettpaketet för Grand Travel Award 22 februari  inklusive branschseminariet Travel News Studio har släppt för försäljning för 1 395 kronr exklusive moms. Läs mer och anmäl dig här.

Biljetterna enbart till galakvällen och  prisutdelningen släpps närmare evenemanget.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018