Annons:

Annons:

Fredrik Blomberg ny F&B-chef på Choice

Fredrik Blomberg får titeln Director of Food & Beverage på Nordic Choice Hotels.

En tredjedel av Nordic Choice Hotels omsättning kommer från mat och dryck. Området är oerhört centralt för dagens resenärer och är i en konstant förändring. För att fortsätta utveckla området, erbjuda gästerna hållbara mat- och dryckesupplevelser och bana väg för att bli Nordens främsta arbetsplats för kockar och restaurangpersonal så skapas nu ett ny organisation inom Nordic Choice Hotels. Den nya organisationen kommer ledas av Director of Food & Beverage Fredrik Blomberg, enligt ett pressmeddelande.

Fredrik Blomberg som de senaste åren arbetat som VD och hotelldirektör för Clarion Hotel Post har en bakgrund som restauratör och restaurangföretagare i Spanien. Den nya organisationen kommer förutom en Director of Food & Beverage bemannas med 8 personer med fokus på mat- och dryckesutveckling samt affärsutveckling.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018
CRM Manager
Sista ansökningsdag:
11 May, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018
JB TRAVEL SÖKER EN NY KOLLEGA!
Sista ansökningsdag:
16 May, 2018