Annons:

Annons:

Travel News inleder topprekrytering

Travel News inleder nu sin rekrytering efter en ny chefredaktör. Detta sedan den nuvarande chefredaktören Per Johnsson valt att gå vidare.

Per Johnsson, chefredaktör för Travel News sedan i augusti 2016, har valt att gå vidare till nya uppdrag. Därmed inleder Travel News nu sin rekrytering efter en ersättare.

– Vi tackar Per för ett väl utfört arbete och önskar honom lycka till i framtiden. Nu ska vi hitta den person som kan ta vid efter honom och lyfta webben och tidningen ytterligare, säger Travel News vd Nils Norberg.

Per Johnsson jobbar kvar till och med den 23 februari och börjar därefter på contentbyrån Spoon.

2 kommentarer

  1. Johan Magnus Eriksson, Aeroflot Russian Airlines: Per , du har gjort ett suveränt jobb, trist bara att det blev så kortvarigt, men så länge du går vidare till något nytt och spännande, ett stort lycka till!
    Svara
  2. Lennart Paulsson: All lycka till Per i ny riktning Ett bra avstamp är ju att vi ses snart på Stora Måldagen för siktet inställt på nya djärva utmaningar.,,'
    Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Travel News söker chefredaktör
Sista ansökningsdag:
20 January, 2018
Poseidon Travel AB söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
30 January, 2018
På nytt jobb