Annons:

Annons:

Visita värvar ny presschef från Vagabond

Vagabonds chefredaktör Tobias Bestelid blir ny presschef på Visita. 


Tobias Bestelid lämnar jobbet som chefredaktör på Vagabond och förlagsredaktör på Egmont Publishing för att bli presschef på Visita.

– Vi är otroligt glada över att Tobias valt Visita som sin nya arbetsgivare. Tobias är mycket välmeriterad, väl insatt i vår näring och kommer att kunna bidra från start med sin erfarenhet och kompetens, säger Eva Östling.

Förutom sin journalistiska yrkeskarriär har Tobias Bestelid arbetat militärt, bland annat som chef över Försvarsmaktens psykologiska operationer i Afghanistan.

– Det ska bli otroligt kul att arbeta med den svenska besöksnäringen. Det är en spännande bransch som växer så det knakar och Visita är mycket proaktiva och proffsiga i sitt arbete med att driva på branschens frågor, säger Tobias Bestelid.

Tobias Bestelid tillträder sin tjänst 7 juni.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Vi söker nu en driven Account Manager
Sista ansökningsdag:
26 November, 2017
Gruppreseproducent
Sista ansökningsdag:
30 November, 2017
Market Manager
Sista ansökningsdag:
28 November, 2017
Affärsresesäljare till Resia i Göteborg
Sista ansökningsdag:
10 December, 2017
Sales Manager Marriott International Hotels for Sweden
Sista ansökningsdag:
24 November, 2017
På nytt jobb