Annons:

Annons:

Affärsområdeschef för Grupp & Event.

Beskrivning:

Grand Travel Group söker en ansvarig för affärsområdet Grupp & Event i Solna.

Grand Travel Group är en heltäckande resebyrå med Affärsresor, Grupp & Event och Kongresser. Vi är i stor utsträckning inriktade mot idrottsförbund och vi har avtal med ca 50 förbund där vi erbjuder våra kunder det ” lilla extra”. Vi vet att det personliga är en av våra framgångsfaktorer.

Vi finns i dag i Solna, Stockholm, Linköping och Uppsala. Grand Travel Group omsätter ca 140 msek och vi är 19 anställda. Vi har sedan starten 2011 haft en bra utveckling och vår målsättning är att, via vårt goda renommé, attrahera nya och spännande samarbeten och fortsätta att växa inom alla våra affärsområden. Vi ser en stor potential hos våra befintliga kunder att nu satsa på affärsområdet Grupp & Event.

Vi söker dig som vill anta utmaningen att bygga upp och driva vårt affärsområde. För dig som har ett brinnande intresse av detta innebär tjänsten en central roll i vår organisation och en del av ledningsgruppen.

Inom ramen för Grupp & Event har vi tagit fram olika digitala koncept som redan nu visat sig vara framgångsrika. Du blir en nyckelperson för att driva och vidareutveckla de olika koncepten.

Som person har du både förmågan och viljan att ta ett helhetsansvar för vårt affärsområde. Vi ser dig som utåtriktad, självgående och viktigast av allt – med ett stort engagemang. En förutsättning är att du vill ta eget ansvar men ser vikten av att vara en i laget. Vi har idag två duktiga och kompetenta producenter inom detta affärsområde. Vi ser gärna att vi blir betydligt fler producenter inom Grupp & Event den närmaste tiden.

Vill du vara med i vårt lag?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse och vi börjar rekryteringsprocessen så snart som möjligt. Dock är senaste ansökningsdagen den 31: a mars.

Grand Travel Group har kollektivavtal med Unionen.

Skicka gärna in din ansökan enligt nedan och du är välkommen att ringa för mer information.

För mer info kontaktar du:

Grand Travel Group Sweden AB Business – Congress – Group & Event Dalvägen 14 – 169 56 Solna – Sweden

Dick Lidman, VD Dick.lidman@grandtravel.se 0709-84 51 27 www.grandtravel.se

Publicerat den: 27 februari 2018, 10:56

Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018