Annons:

Annons:

Affärsresesäljare samt en Projektledare till Grupp & Konferense i Göteborg!

Beskrivning:

Affärsresesäljare Göteborg

 

Ditt arbete

Du ingår i vårt team i Göteborg och servar våra lokala kunder. Tjänsten innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt- destinations- och systemkunskap men framförallt ett personligt engagemang. Din uppgift blir att upprätthålla goda relationer med våra kunder. Kundkontakten sker per telefon och mail.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig varierande, utmanade och roliga arbetsuppgifter i en arbetsmiljö där du har möjlighet att vara med och påverka. 

Din profil

Du ska ha erfarenhet av resebyråarbete och IATA-kompetens samt behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Dessutom har du goda kunskaper i bokningssystemet Amadeus. Meriterande är om du har erfarenhet av Antares, vårt ekonomisystem.

Som person

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och beredd att ta eget ansvar, samt tycker om att arbeta i högt tempo. Du ska tycka att det är roligt att sälja och ha ett förtroendeingivande sätt. Att du håller en hög servicenivå är väldigt viktigt.

Omfattning
Heltid

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetsort
Göteborg

 

 

Projektledare grupp- och konferens, Göteborg

 

Ditt arbete
Du kommer att ingå i ett projektteam på 4 personer, och totalt är ni 9 kollegor på kontoret i Göteborg.  Du ansvarar för att hjälpa till att sälja in Lingmerths grupp- och konferensprodukter till företagskunder. Försäljningen sker i projektform vilket innebär att du har ansvar ifrån första kontakten med kunden till genomförande och uppföljning. 

Vi erbjuder dig
Varierande, utmanade och roliga arbetsuppgifter i en arbetsmiljö där du har möjlighet att vara med och påverka. Hos oss blir du en del i ett projektteam av specialister med mångårig kunskap. Tillsammans skapar vi upplevelser där kundens önskemål överträffas.

Din profil
Du har goda kunskaper inom Amadeus. Relevant utbildning inom resebyråbranschen eller liknande. Minst 3 års erfarenhet ifrån liknande arbete. Meriterande är om du har erfarenhet inom försäljning event, möten, mässor, hotell eller resebranschen. Meriterande är om du har erfarenhet av Antares, vårt ekonomisystem.

Du är van användare av Excel & Word. Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Som person
Har du förmåga att förädla och utveckla dina relationer på ett förtroendefullt sätt till befintliga och nya kunder. Vi söker dig som är stresstålig, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann, prestigelös och har ett stort engagemang. Du brinner för att uppnå goda resultat och nöjda kunder. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar, arbetar strukturerat och är full av energi. Du är kreativ och har ett stort intresse av att skapa unika upplevelser till kunderna. Att du håller en hög servicenivå är väldigt viktigt.

Omfattning
Heltid

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetsort
Göteborg

Kontakt
För mer information kontakta Anna Björkman, telefon 0730- 85 41 41.

Ansökan
Vi hanterar ansökningarna löpande, dock är sista ansökningsdatum 2018-03-28:

Lingmerths Resebyrå AB
Chalmers Teknikpark
Sven Hultins gata 9
412 88 Göteborg

eller via mail till:
anna.bjorkman@lingmerths.se


Lingmerths Resebyrå är en fullserviceresebyrå, vilket innebär att vi hanterar såväl affärs- och privatresor som grupp- och konferensresor. Visionen är att vara den personliga resebyrån som förenklar resandet. Vi har funnits sedan 1950 och är en av Sveriges äldsta resebyråer. Lingmerths Resebyrå finns på 10 orter i södra Sverige, har ca 100 anställda och omsätter drygt 800 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Nässjö. Lingmerths Resebyrå är sedan 1992 ett helägt dotterbolag till Höglandets Invest AB. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001 och ISO 14001, vilket är ett bevis på att vi tar kvalitet och miljö på största allvar.

Publicerat den: 09 mars 2018, 11:09

Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Sales Specialist – Dynamic Packaging
Sista ansökningsdag:
06 April, 2018