Annons:

Annons:

Affärsresesäljare till Resia i Göteborg

Beskrivning:

Affärsresesäljare till Resia i Göteborg

Resia Travel Group är ett värderingsstyrt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Vår verksamhet omfattar försäljning av semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens i 45 butiker, på Internet och per telefon. Hos oss arbetar branschens vassaste resesäljare – deras passion, kompetens och långa erfarenhet av försäljning och resor är vårt viktigaste konkurrensmedel. Vi har Sveriges ledande kompetens, bredaste produktutbud och samarbetar med små och stora varumärken och aktörer inom både semesterresor, affärsresor samt möten, event och konferens.

Resia bedriver e-handel inom fyra olika varumärken, Resfeber.se, Boxoffice.se, Resia.se och Flygofar.se, samt dess motsvarigheter i Norge och Danmark.

I Göteborg finner du vårt huvudkontor – Servicecenter – som stödjer försäljningen med säljsupport, ekonomisk uppföljning, personalfrågor, teknisk utveckling, marknadsföring samt affärsutveckling.

Är du en relationsskapande och inspirerande person med erfarenhet av försäljning? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål? Hos oss får du vara en del av ett framgångsrikt team på en arbetsplats som präglas av respekt, kompetens och energi! Vi söker nu ytterligare en driven, engagerad och resultatfokuserad resesäljare, med gedigen erfarenhet av affärsreseförsäljning. Resia Affärsresor i Göteborg har idag 15 medarbetare och arbetar med försäljning av Affärsresor samt Möten, Event och Konferens.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten som affärsresesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt-, destinations- och systemkunskap men framförallt en försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden utifrån kundens efterfrågan, gärna med överraskande bra reselösningar. Denna tjänst innebär försäljning av affärsresor främst per telefon och mail.

Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och gillar att ha koll på såväl de senaste restrenderna som dina säljsiffror. Du är full av energi, har ett högt driv- och handlingskraft och är en professionell problemlösare. Din förmåga att arbeta under eget ansvar och ditt tydliga fokus på att ge god service samt driv i egen utveckling är något som vi också värdesätter.

För att ha en långsiktigt hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder och arbetar aktivt med att bygga starka relationer. För oss är det också en självklarhet att du har ett kostnadsmedvetet synsätt utan att för den sakens skull göra avkall på en god och långsiktig service gentemot våra kunder. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer.

Kvalifikationer
Vi vill att du har:

  • Minst tre års dokumenterad erfarenhet av affärsreseförsäljning
  • Mycket goda kunskaper i Amadeus bokningssystem
  • Goda kunskaper i omskrivningar och biljettering
  • Goda kunskaper i LinkOnline bokningssystem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande
Erfarenhet av arbete som affärskundansvarig. Säljare/projektledare av möten, event samt semesterresor.

Det är även meriterande om du har kunskaper av Antares backofficesystem samt goda kunskaper inom ett eller fler språk utöver svenska och engelska.

Då Resia strävar efter mångfald inom organisationen uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering
Göteborg

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid alt deltid efter överenskommelse

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta resebyråchef Jan Bodén via e-post: jan.boden@resia.se eller på telefon: 031-61 98 53.

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 31 mars via www.resiatravelgroup.se/jobb. Klicka på knappen ”Ansök” där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.

Urvalsprocessen kommer att inledas omgående med fortlöpande intervjuer.

Publicerat den: 13 mars 2017, 17:36

Affärsresesäljare till Resia i Göteborg
Sista ansökningsdag:
31 March, 2017
Resesäljare till Apollo Grupp & Konferens
Sista ansökningsdag:
07 April, 2017
Affärsresesäljare Malmö
Sista ansökningsdag:
10 April, 2017
Resia söker Säljledare till Norrköping
Sista ansökningsdag:
03 April, 2017