Annons:

Annons:

African Tours & Safaris söker kreativ reseproducent och säljare

Beskrivning:

African Tours & Safaris är en passionerad och erfaren researrangör specialiserad på skräddarsydda resor till södra och östra Afrika. Vår verksamhet omfattar försäljning av resor till privatresenärer och vi sätter stort fokus på att skräddarsy semesterresor efter kundernas behov och önskemål. Hos oss arbetar resesäljare med passion och hög kompetens och som brinner för att ge varje kund 100% uppmärksamhet och ta fram den helt rätta resan tack vare en grundlig behovsanalys.

Är du en relationsskapande och inspirerande person som verkligen brinner för kundkontakt?
Har du bra destinationskunskap om södra och östra Afrika, har jobbat i branschen tidigare och dessutom är kunnig i Amadeus? Då är du den person vi söker!
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö med möjlighet att påverka och vara med i mångsidig verksamhet med stora ambitioner. Vi sitter i charmiga Gibraltar Herrgård i centrala Göteborg, tillsammans med Hummingbird Lifestyle Travel, Prima Travel, Croatia Yacht Club och Hummingbird Grupp & Konferens. Det surrar av entusiasm i huset och det hörs glada tillrop mellan de gamla charmiga träväggarna som spikades upp redan år 1840.  Utöver bra villkor och en flexibel arbetsplats kommer du att bli belönad med nio härliga kollegor, där fem sitter i Göteborg, en kollega i Stockholm och tre kollegor i Arusha, Tanzania

Om tjänsten
Tjänsten som resesäljare innebär att man har mycket nära kontakt med kunden. Behovsanalys samt produktion av offerter/resor, uppföljning, bokning av resor och biljettering ingår i det dagliga arbetet. Det är A och O att man är bra på att skapa långsiktiga relationer både med våra kunder och leverantörer. Tjänsten kräver bra systemkunskap i både Officepaketet samt Amadeus och det är även viktigt med bra destinationskunskap och att man brinner för försäljning.

Vem söker vi?
Jo, vi söker dig med flerårig branscherfarenhet som är energisk och positiv med hög drivkraft och med glimten i ögat samt en positiv attityd. Viktigt att du verkligen gillar att sälja och producera resor och att du gillar att ha kundkontakt. Du är ansvarstagande och gläds åt att göra bra affärer.

Kvalifikationer

Vi vill att du har:

  • Erfarenhet inom resebranschen med försäljning och reseproduktion
  • Bra destinationskunskap om södra och östra Afrika
  • Bra kunskap i Amadeus samt Officepaketet

Omfattning
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% med start omgående.

Tillträde
Intervjuer sker löpande.

Kontaktperson
Ansökan skickas till hanna@africantours.se Har du frågor om tjänsten, kontakta Hanna Wik på telefon
031/16 40 20. www.africantours.se

Publicerat den: 11 april 2017, 12:05

VD till Icehotel
Sista ansökningsdag:
08 May, 2017
Inca Tours söker nya kollegor
Sista ansökningsdag:
11 May, 2017
BRA söker medarbetare till Distributions-avdelningen
Sista ansökningsdag:
12 May, 2017
Täby Resebyrå söker en säljande resebyråchef
Sista ansökningsdag:
09 May, 2017
På nytt jobb