Annons:

Annons:

Etraveli söker Reseagent till Nordens största onlineresebyrå

Beskrivning:

Brinner du för att hjälpa andra? Tycker du resebranschen är spännande och vill utvecklas? Vi söker dig som är ett proffs på att bemöta kunder och vill bli vår nya Travel Agent! 

Vi på Customer Care har direktkontakt med våra kunder varje dag via mejl och telefon. Vi tar hand om alla ärenden som rör våra kunders bokningar. Det kan handla om avbokningar, bagagefrågor, namnändringar, försäljning av våra produkter och så vidare. Ditt jobb är alltså väldigt viktigt, då det påverkar hur våra kunder uppfattar oss som företag och varumärke!  Idag är vi cirka 60 personer som jobbar på Customer Care i Uppsala.

Eftersom vi är så många har du möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker hela tiden. När du kommer till oss möts du av både skratt och kollegor som tar sitt jobb på största allvar. Vi är helt enkelt ett stort team, på ett stort företag och vår ambition är att bli störst i Europa!

Förmåner
Förutom att du kommer jobba med ett fantastiskt gäng, får du bra förmåner som anställd hos oss. Högt friskvårdsbidrag och uppdukad frukostbuffé varje morgon. Vi har även bra försäkringar och pension, där du får personlig rådgivning.
Du har flexibla arbetstider, jobbar alltid dagtid och kan släppa jobbet på kvällar och helger. Dina första fem till sex veckor kommer du ha en handledare som hjälper dig att komma in i jobbet på bästa sätt.
Vi sitter på ljusa, stora våningar mitt i centrala Uppsala med en fantastisk takterrass! Du kan promenera till centralstationen på fem minuter och tar dig till T-centralen i Stockholm på 40 minuter.

Din profil 

Vi söker dig med:

  • Erfarenhet av kundservice
  • Kundfokuserad och serviceorienterad med känsla för försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Relevant resesäljarutbildning
  • Kunskaper i Sabre och/eller Amadeus
  • Ytterliga språkkunskaper​

Om oss

Etraveli (publ) är Nordens ledande e-handelsbolag inom resor online med ett brett erbjudande inom flyg, boende och andra reserelaterade tjänster. Företaget är verksamt i 46 länder med varumärken såsom Supersaver/Supersavertravel, Gotogate, Travelstart samt metasöktjänsten Flygresor.se i Sverige. Etraveli är en av de tre största flygcentrerade online-aktörerna i Europa och förmedlade under 2016 flygresor och andra reserelaterade tjänster för ca 18 MDR SEK. Etraveli har idag 350 anställda.

Sök tjänsten via vår hemsida:

https://etraveli.teamtailor.com/jobs/7660-reseagent-till-nordens-storsta-onlineresebyra

Publicerat den: 07 september 2017, 13:35

På nytt jobb