Annons:

Annons:

Inca Tours söker nya kollegor

Beskrivning:

Inca Tours AB grundades 1984 som researrangör med fokus på Latinamerika. Under årens lopp har vi utvecklat vår grossistverksamhet i Skandinavien.Vi har kontor i Malmö och Köpenhamn och vi servar resebyråer med flygbiljetter över hela världen.

Vi söker en kollega för grupphantering och ekonomiassistans.
Vi söker även en kollega till vår grossistavdelning för biljettering.

GRUPP & EKONOMIASSISTENT
Vi söker dig som har goda kunskaper i Amadeus och/eller Sabre. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som biljettör och att du har vana att hantera grupper, allt från offert och bokning till biljettering. Du kommer att ha nära kontakt med flygbolag över hela världen.

Denna tjänst innebär att arbeta med grupper enligt ovan men även att arbeta ekonomiassistent och ta hand om registrera inkommande betalningar, kontroll av kundreskontra, betalning av attesterade fakturor, hantering av Svea Ekonomi samt ADM/ACM i BSPlink.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt huvudkontor i centrala Malmö. Våra öppettider är måndag-fredag kl 09:00-18:00. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till rekrytering@inca.se
Vid frågor om tjänsten kontakta vår Operations Manager Natti Kindberg på natti@inca.se eller telefon 040-600 04 22 eller 0709-81 44 75

BILJETTÖR
Vi söker dig som har väldigt goda kunskaper i Sabre, har du även kunskaper i Amadeus är det en fördel. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av att arbeta som biljettör och IATA kompetens.

Som biljettör på Inca Tours arbetar du med resebyråer både i Sverige och i Danmark, hanterar biljettering, omskrivningar, återbetalningar och support både för våra säljare och kunder

Vi arbetar i Amadeus, Sabre och Worldspan samt Travelwire och SoftSuitCase mid-office.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt huvudkontor i centrala Malmö. Det finns även möjlighet att arbeta på vårt kontor i centrala Köpenhamn. Våra öppettider är måndag-fredag kl 09:00-18:00 och visst helgarbete. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till rekrytering@inca.se
Vid frågor om tjänsten kontakta vår Operations Manager Natti Kindberg på natti@inca.se eller telefon 040-600 04 22 eller 0709-81 44 75

Publicerat den: 19 april 2017, 11:37

BRA söker medarbetare till Distributions-avdelningen
Sista ansökningsdag:
12 May, 2017
VD till Icehotel
Sista ansökningsdag:
08 May, 2017
Täby Resebyrå söker en säljande resebyråchef
Sista ansökningsdag:
09 May, 2017
Affärsresesäljare till Jorden Resor
Sista ansökningsdag:
15 May, 2017
På nytt jobb