Annons:

Annons:

Inside Sales Representative

Beskrivning:

TAL Aviation Nordic är en av de ledande General Sales Agent (GSA) inom flyg och turism och vi söker nu en Inside Sales Representative.

Tjänsten är baserad i Infra City i Upplands Väsby på vårt nordiska huvudkontor.

Du kommer att via telefon & mail sälja och ge service till resebyråer och resenärer med frågor rörande resor, bokningar, ställa ut flygbiljetter och administrativt efterarbete. I mindre utsträckning ingår att ta emot direktkunder. I arbetsuppgifterna ingår att göra bokningar för gruppresor, förhandla om priser och sända ut offerter. Arbetet innefattar även att ha direkt kontakt med resebyråer i Norden och ge dem support för de flygbolag vi representerar. I den administrativa delen ingår att göra statistik avseende gruppresor och bokningar. Du kommer även att boka hotell via eget hotellbokningssystem.

Önskvärda kvalifikationer:
3-årigt gymnasium eller liknade, tidigare erfarenhet av försäljning av tjänster på flygbolag eller resebyrå. Du är serviceinriktad och har goda kunskaper i något av reservationssystemen AMADEUS, SABRE eller TRAVELPORT, allmänna datorkunskaper samt hanterar Word och Excel obehindrat.

Du har goda kunskaper om utställande av flygbiljetter och biljettomskrivningar samt goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Du är en glad och driven person.

Du har lätt för att samarbeta, är strukturerad, noggrann, initiativrik och klarar periodvis hög arbetsbelastning.

Ansökningar från sökande utan tidigare erfarenhet från liknande arbete eller utan kunskaper i något av bokningssystemen besvaras ej.

Kontaktpersoner
Fredrik Romero

Ansökan
Sista ansökningsdag 2016-06-20
E-post:
fredrik.r@talaviation.se              

Företagsinformation: www.talaviation.com

Publicerat den: 18 maj 2017, 17:03

Digital Marketing Executive
Sista ansökningsdag:
18 June, 2017
Etraveli Colleagues to Rebookingteam
Sista ansökningsdag:
31 May, 2017
Projektledare med inriktning på konferenser
Sista ansökningsdag:
02 June, 2017
Birdie Golf Tours söker en engagerad golfresesäljare
Sista ansökningsdag:
31 May, 2017