Annons:

Annons:

Jambo Tours/TEMA söker reseproducent

Beskrivning:

Jambo Tours Scandinavia AB med syskonarrangörerna Jambo Tours och TEMA är inne i en kraftig tillväxtfas med hög efterfrågan på våra resor. Vi söker nu ytterligare en reseproducent.

Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet av att skapa reseupplevelser, gärna aktiva resor, antingen för specialgrupper eller serieproduktioner. Som person är du positiv, nyfiken och fokuserad på möjligheter. Du behöver också vara strukturerad, självgående och affärsinriktad. De produkter som du skapar ska sälja och den försäljningen börjar hos dig, vilket innebär att du behöver vara en god kommunikatör som kan presentera resorna både internt och externt. Du är flytande i svenska i både tal och skrift och kommunicerar obehindrat på engelska. Du har lätt för att lära dig nya system och det är meriterande ifall du har arbetat i Amadeus och/eller affärssystemet Travelwire.

Din uppgift? Att tillföra ytterligare kunskap till och vara en del av vårt produktionsteam, där vi producerar marknadens ledande upplevelseresor – alltid med hänsyn till människor, djur och natur – för våra två varumärken Jambo Tours och TEMA. Du kommer ha ett nära samarbete med vår flyg-, försäljnings- och marknadsavdelning. Resorna produceras i vårt eget produktionssystem Safari.

Vad erbjuder vi dig? Tillsvidareanställning på en trevlig arbetsplats i Hammarby Sjöstad på ett företag med två av marknadens starkaste varumärken inom upplevelseresor – med marknadsledande produkter.
Tillträde snarast och lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Varmt välkommen att sända in din ansökan redan idag, men senast 30 juni till jobb@jambotours.se Vid frågor om tjänsten: ring Kent Wallstedt, på mobil 070-331 77 22.
Jambo Tours är specialisten på reseupplevelser lite längre bort. Vi erbjuder våra kunder handplockade upplevelser av högsta kvalitet. Safari, natur och kultur, äventyr, kryssning och sol & bad. Jambo Tours resor marknadsförs i Sverige och Norge.
TEMA är pionjären som ända sedan starten 1971 erbjuder resor som ger minnen för livet. Resor med inriktning vandring, cykel, kultur, mat och vin, safari samt kryssning. TEMAs reseledare är vida kända för sin kunskap och service och resorna marknadsförs i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Publicerat den: 14 juni 2017, 15:15

Yasuragi söker en Trevenue Manager
Sista ansökningsdag:
30 June, 2017
Project Sales Manager till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
17 July, 2017
MyPlanet söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
05 July, 2017
Secret Escapes söker Sales Manager Package Holidays
Sista ansökningsdag:
06 July, 2017
Jambo Tours/TEMA söker reseproducent
Sista ansökningsdag:
30 June, 2017
Big Travel söker tre st säljare till Östersund
Sista ansökningsdag:
03 July, 2017