Annons:

Annons:

Poseidon Travel AB söker erfaren resesäljare

Beskrivning:

Poseidon Travel AB söker erfaren resesäljare

Vi söker dig som är säljdriven och erfaren säljare/producent av resor inom leisure segmentet. Du skall ha minst 5 års erfarenhet och IATA kompetens.

Du kommer att arbeta med daglig produktion och försäljning av skräddarsydda, marina resor. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med administration och ekonomi inom ditt område. Arbetet är mycket varierande och du måste vara beredd att engagera dig i alla arbetsuppgifter.

Vi söker dig med följande kunskaper och erfarenheter:

·         Du har erfarenhet av produktion av individuella resor och gruppresor vilket inkluderar,   prisberäkning, offert, programbeskrivning, försäljning och uppföljning.

·         Du är säljdriven, självgående och affärsmässig

·         Det är en merit om du har erfarenhet av våra destinationer och reseprodukter såsom segling och kryssning

·         Du har gedigen erfarenhet av Amadeus och andra dataprogram

·         Du är van vid att arbeta självständigt, kommer med egna idéer och brinner för att ge varje kund bästa service.

Tjänsten avser heltid och tillträde 1/3 2018, eller enligt överenskommelse. Sista dag för ansökan är den 31/1, men intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Poseidon Travel AB, Skandinaviens mest erfarna arrangör av segling, kryssning och andra marina resor, expanderar och söker en ny erfaren medarbetare. Verksamheten bedrivs i attraktiva lokaler på första parkett i Norra Hamnen, Helsingborg.

Poseidon Travel AB är ett dotterbolag till Dream Yacht Charter, världens största operatör av segelbåtar i hela världen.

Skicka in din ansökan och CV på engelska till VD Lars Linderot, lars@poseidontravel.se, telefon 042-37 40 00, 0709-400 266

Publicerat den: 09 januari 2018, 11:28

Poseidon Travel AB söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
30 January, 2018
Travel News söker chefredaktör
Sista ansökningsdag:
20 January, 2018
På nytt jobb