Annons:

Annons:

Produktchef B2B till Tallink Silja

Beskrivning:

Tallink Silja AB är i en spännande fas där vi, tack vare stor efterfrågan, har utökat våra avgångar till 35 stycken per vecka. Vi har även nyligen invigt en helt ny terminal för våra passagerare. Nu tar vi nästa steg och söker dig som vill bidra till en fortsatt stark tillväxt inom konferenser, events och leisure, i en roll som kommersiell Produktchef för B2B.

Som Produktchef ansvarar du för samtliga produkter och erbjudanden inom resor och aktiviteter, både ombord och iland. Arbetet innebär att utveckla och ta fram koncept, produkter och erbjudanden till företag och konsumenter. Säljkanalerna består av företag, organisationer, återförsäljare och arrangörer. Vi tror att du idag arbetar i en kommersiell roll, som produktchef eller med affärsutveckling. I ditt arbete kommer du att ha ett mycket nära samarbete med Sales, Revenue Management, Marketing, samt med våra fartyg.

Dina arbetsuppgifter i korthet: 

 • Identifiera affärs- och utvecklingsmöjligheter för att säkerställa en marknadsledande produktportfölj.
 • Ta fram koncept, produkter och erbjudanden för att nå uppsatta mål.
 • Utveckling av program för små- och medelstora företag, via digitala kanaler och CRM.
 • Ta fram och genomföra kampanjer i samarbete med säljkanaler och partners.
 • Genomföra marknadsanalyser och konkurrentbevakning.
 • Koordinering av marknadsplaner (ex. marknadsföring, mässor och events).

Vi söker dig som

 • har minst 5 års erfarenhet av kommersiell produkt/affärsutveckling med erkänt goda resultat, gärna från konferens- och/eller eventbranschen.
 • är affärsdriven, gillar utmaningar och är van att arbeta självständigt samt proaktivt.
 • gillar att generera idéer, utveckla koncept och att genomföra dessa.
 • är lyhörd och kan förstå marknadens, våra kunders samt interna behov.
 • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Kontoret är beläget i Värtaterminalen, Stockholm. Vi erbjuder en heltidstjänst som är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida http://www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss, Sista ansökningsdag 13 augusti 2017. Urval samt intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag!

Vid frågor, skicka e-post till: rekrytering.stockholm@tallinksilja.com Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida.

 

 

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerat den: 27 juni 2017, 14:42

Projektledare till Club Eriks
Sista ansökningsdag:
30 July, 2017
Project Sales Manager till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
13 August, 2017
Produktchef B2B till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
13 August, 2017
Marketing and Sales
Sista ansökningsdag:
10 August, 2017
Västindienspecialisten söker två engagerade resekonsulter
Sista ansökningsdag:
14 August, 2017