Annons:

Annons:

Project Sales Manager till Tallink Silja

Beskrivning:

Tallink Silja AB är i en expansiv fas där vi, tack vare stor efterfrågan, har utökat våra avgångar till 35 stycken per vecka. Vi har även nyligen invigt en helt ny terminal för våra passagerare. Vi ser en stark tillväxt inom området stora grupper och events. Nu tar vi nästa steg i denna utveckling och söker en säljdriven och resultatorienterad Project Sales Manager.

Som Project Sales Manager ansvarar du för att sälja och specialanpassa resor för stora grupper och events. I detta ansvar ingår också att se till att kunderna erbjuds en upplevelse som möter eller överträffar deras förväntningar. Vi söker dig som lockas av arbete med stor variation och högt tempo. Vi tror att du idag arbetar med större arrangemang inom konferens och/eller event. Du har ett brett kontaktnät och är van att presentera lösningar för kunder med höga krav. I ditt arbete som Project Sales Manager kommer du ha tät kontakt med personalen ombord våra fartyg.

Dina arbetsuppgifter i korthet:

 • Sälja, planera och genomföra resor med våra fartyg för stora grupper eller hel charter.
 • Identifiera affärsmöjligheter på marknaden och driva nykundsbearbetning.
 • Föra kundens talan internt vid kontakter med olika avdelningar och fartygen.
 • Uppföljning och analys av avtal och lönsamhet.
 • Ha ett helhetsansvar och projektleda de resor som du är ansvarig för.

 

Vi söker dig som:

 • Har minst 5 års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning med erkänt goda resultat, gärna från konferens och/eller eventbranschen.
 • Är affärsdriven, gillar utmaningar och är van att arbeta självständigt.
 • Har förmågan att arbeta strukturerat, proaktivt och kan säkerställa resultat enligt uppsatta mål.
 • Kan förstå våra kunders behov och kommunicera lösningar.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Du värdesätter och arbetar utifrån Tallink Siljas ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

 

Kontoret är beläget i Värtaterminalen, Stockholm. Vi erbjuder en heltidstjänst som är en tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida http://www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss, sista ansökningsdag 13 augusti 2017. Urval samt intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag!

Vid frågor, skicka e-post till: rekrytering.stockholm@tallinksilja.com Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida.

 

 

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerat den: 19 juni 2017, 23:48

Big Travel söker tre st säljare till Östersund
Sista ansökningsdag:
03 July, 2017
FCM Travel söker en hungrig utesäljare
Sista ansökningsdag:
14 July, 2017
Secret Escapes söker Sales Manager Package Holidays
Sista ansökningsdag:
06 July, 2017
Project Sales Manager till Tallink Silja
Sista ansökningsdag:
17 July, 2017
Projektledare till Club Eriks
Sista ansökningsdag:
30 July, 2017
MyPlanet söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
05 July, 2017