Annons:

Annons:

Projektledare med inriktning på konferenser

Beskrivning:

Rollen som projektledare för Event- & Konferensresor hos Travel Service innebär att identifiera, paketera och leverera kundanpassade arrangemang inom event- och konferensresor. Tjänsten är heltid.

Vi sitter i supermoderna lokaler i Kopparhuset mitt på Avenyn och har en trivsam arbetsmiljö, helt rökfri, vilket vi ser att även du är.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av affärsresor, gärna med inriktning mot event- och konferensresor. Du måste ha erfarenhet av att arbeta med bokningssystemet Amadeus. Du är van vid att använda både interna och externa bokningssystem och du har bra koll på fakturering och siffror. Du ingår i ett team som alla arbetar självständigt och kundorienterat.

Som person är du kommunikativ och att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, ser vi som en självklarhet. Du är en person som är lösningsorienterad, serviceminded, social och positiv. Engagemang och vilja att lyckas är två ingredienser som gör att du kommer att passa in hos oss.

Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.

 

Ansökan
Läs mer och sök tjänsten här:

http://www.travelservice.se/om-oss/arbeta-hos-travel-service/vi-soeker-projektledare-med-inriktning-paa-konferenser/

 

Glöm inte att bifoga ett personligt brev och CV. Ansvarig för rekryteringen är Peter Lust, Travel Service, Kungsportsavenyn 33, 411 36 Göteborg. För frågor och mer info rörande tjänsten, ring Jessica Holloway på telefon 031-13 43 00. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.


Travel Service i Göteborg AB är en fullservice resebyrå med experter inom affärsresor, eventresor, gruppresor & konferenser, air broker, affärsresor och DMC (Travel Service är officiell Destination Management Company för Göteborg via Göteborgs Convention Bureau). Travel Service grundades 1991. Företaget innehar IATA licens, ställda garantier till kammarkollegiet samt innehar AAA rating och högsta kreditvärdighet hos UC.

Publicerat den: 05 maj 2017, 10:08

Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
15 June, 2017
Projektledare med inriktning på konferenser
Sista ansökningsdag:
02 June, 2017
Digital Marketing Executive
Sista ansökningsdag:
18 June, 2017
Tott Hotels söker säljare
Sista ansökningsdag:
02 June, 2017
Brunnsgatan 6 söker Konferensbokare/Värd
Sista ansökningsdag:
02 June, 2017